Promotiecampagne

Elk jaar is er van september tot oktober een promotiecampagne. Tijdens deze promotiecampagne is het mogelijk om gedurende 4 weken gratis en vrijblijvend te komen meetrainen op woensdag en op zondag.

PROMOTIECAMPAGNE SEIZOEN 2018-2019:

Van woensdag 5 september tot en met zondag 30 september 2018

Al onze leden zijn steeds verzekerd door de groepsverzekering van de Vlaamse Judofederatie vzw Ethias (Polis nr.45.138.404)

Lidgeld

Het lidgeld voor 1 volledig jaar:

Beginners jonger dan 13 jaar  (witte gordels):    100€

Gevorderden jonger dan 13 jaar:                        110€

Beginners en gevorderden vanaf 13:                 120€

Rekeningnummer JCR:  BE65 4631 3577 3196

Hierbij inbegrepen zijn het lidgeld van onze judoclub, de aansluiting bij de Vlaamse Judofederatie (VJF), sportverzekering en abonnement op het judotijdschrift van de VJF.

Korting voor meerdere gezinsleden:

Bij meerdere gezinsleden, wonende onder één dak, is er per lid een korting van 5€

Vrije tijdspas:

Alle leden met een geldige vrijetijdspas kunnen op eenvoudige aanvraag een sociale korting

krijgen van 50% op het lesgeld. Het lesgeld is gelijk aan het inschrijvingsgeld verminderd met het lidgeld voor de Vlaamse Judofederatie vzw. Deze sociale korting is niet

cumulatief met andere kortingen.

Voor meer inlichtingen hieromtrent, gelieve contact op te nemen met het secretariaat.